Венеција е сува, нема повеќе вода во каналите, гондолите на суво
  Објавено на
share

 

Венеција е сува, нема повеќе вода во каналите, гондолите на суво

и така, глобално затоплување, морињата растат, растат, а Венеција ќе биде меѓу првите поплавена, пардон ќе исчезне под вода .... режија? Ало, имаме некој на линија? Стишете телевизорот ...!!! Не се слуша, дај друг!

  

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани