Боки отвора телевизија
  Објавено на
share

 

БОКИ 13 ОТВОРА ТЕЛЕВИЗИЈА

Неофицијално дознаваме дека телевизијата ќе биде на местото на некогашната Томато продукција, но исто сме убедени дека ќе биде одлично, извонредно финансирана. Наскоро Боки ќе владее со етерот во Македонија. 

од статусот на ФБ https://www.facebook.com/bojan.jovanovski13?ref=br_rs

 

 

 

 

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани