Никола Груевски ја напушти ВМРО ДПМНЕ
  Објавено на
share

 Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски си изнајмил свои канцеларии во ТЦ Палома Бјанка недалеку од партискиот штаб на ВМРО-ДПМНЕ, пишува Независен.

Од партијата за „Независен“ потврдиле дека Груевски нема своја канцеларија во палатата на ВМРО-ДПМНЕ, каде отишол само еднаш откако лидерската позиција ја презеде Христијан Мицкоски.

Канцеларијата на Груевски се наоѓа на третиот кат, но нема никаков натпис. Вработени во трговскиот центар изјавиле дека тој доаѓа често, но не секој ден, а некогаш доаѓаат и некои од неговите некогашни блиски соработници
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани