Дечко плаќа на жемска да ја носи на Канарски острови и плус плаќа 400 е, само да не е ВМРОВКА
  Објавено на
share

 

Она, кога СДСМ-овец ќе остане без девојка


...па заради селски чалам плаќа да се слика и да ја шета на одмор на канари со некоја и  само од инат кон бившата, која очигледно се смувала со вмровец?!?! Ликов мрзи ВМРОВКИ, најверојатно некоја паметна се свестила со кого си има работа па сега шизикот хејта и ќе ја прави љубоморна со друга за која дава чесен збор дека нема да и бара само за инат на бившата го прави. Која и да е, нема лесно да ги заработи овие пари, на крај осеќам и ќе свати оти бившата се клецка со друг.

Види, не го знаеме кој е типот, ама ако му мериме памет по напишаното, нема што да се мери, #живот

 Да не се лажеме најпооразително е што ликов сигурно ќе добие стотци понуди, па дури и сексуални услуги гратис за сево ова иако не го бара #svakojebesvojubudalu 

Заклучокот е донесен од аспекр на морал и етика на денешни млади - дупење за ситна пара, важно да е пара
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани