Канада легализираше секс со животни
  Објавено на
share

 На страницата shoebat.com (иронично - шоебат, а?) е објавена веста дека Канада го легализираше сексот со животните.

Дали ова се прави со намра да не им заглавуваат по затвори напливот на имигранти кои со своите проблеми ги носат и своите примитивни настрани традиционални вредности или граџанството модерно во канада се повеќе го упражњава секесот со домашните животни и миленичиња. Најверојатно ќе е комбинација од двете и прогресивните и примитивните си најдоа заеднички именител, овците и козите, кокошките, кучињатра, мачињата свињите и останатите животни кои се поише ги галиме а помалку ги јадеме да имаат се повеќе употрена вредност. Во земја каде зборовите мајака и татко и семејство исчезнаа и каде не постои повеќе полово обраќање - господин или госпоѓа, не знаеме за другар или другарка, но генерално кон секого треба да се обраќате со среден род, освеан ако не ви побараат поинаку, семповеќе нормални луѓе заминуваат. Канада станува рај за изопачени социопати со извитоперени потреби. наскоро после ова, верувајте, ќе има и лгализација за секс со мртви тела - некрофилија. геј движењето делува толку многу навно и чисто споредено со овие неверојатни општествени деформации во името на прогресот - ѓоамити. 

Еве, читајте и уживајте, одете во зоолошка и тинкајте, наскоро здруженијата за заштита на животни ќе станат агенции за посредување партнери, се кладиме? 

Христијани, наскоро очекувајте и вие блиски средби со животните - како некогаш во римските арени - нема да биде поинаку

Верувам дека ова наскоро и кај нас со сесрдна поддршка на твитер заедницата платена од соросписките здруженија. 

You are here: Home › Featured › General › Canada Legalizes Sex With Animals. What an evil wicked generation full of the devil and on the road to hell

 

 

Canada Legalizes Sex With Animals. What An Evil Wicked Generation Full Of The Devil And On The Road To Hell

by  on June 10, 2016 in FeaturedGeneral

sex-acts-with-an-animal-may-accidentally-be-legal-2-32593-1446580960-10_dblbig

By Walid Shoebat

When my favorite street preacher and friend Jeremy De Los Santos chases reprobates he usually yells at them saying “what an evil wicked generation full of the devil and on the road to hell!”

This should be fitting as one reads many of the headlines these days. The Independent reported that the case involved a British Columbia man, identified as “DLW,” who was convicted of 13 counts of sexually assaulting his stepdaughters, but was acquitted of bestiality — because he “only” forced dogs into oral sex, without penetration being involved. The man “smeared peanut butter on the genitals of his victims and had the family dog lick it off while he videotaped the act.”

As a result of this story, the case for allowing bestiality came up and instead of doing what is right Canada’s Supreme Court instead legalized having sex between people and animals as long as “no penetration is involved”.

Out of the 8 judges only one had sanity. Justice Rosalie Abella, the lone dissenter in the 7-1 ruling, said that penetration should not be considered essential when defining bestiality.

“Acts with animals that have a sexual purpose are inherently exploitative whether or not penetration occurs,” Abella said.

The west is becoming sicker and sicker. The Canadian legislature process recently made international news after the Liberal Party, led by Prime Minister Justin Trudeau, introduced a new bill seeking to establish two year prison terms for people found guilty of transgender discrimination.

“There remains much to be done, though. Far too many people still face harassment, discrimination, and violence for being who they are. This is unacceptable,” Trudeau said at the time, noting that the bill would expand existing “hate speech” prohibitions to include any public speech or communication that “promotes hatred” on the basis of “gender identity” or “gender expression,” which is aimed at defending transgender people.

frame type="text/html" src="http://www.youtube.com/embed/nsVc46nxqBA?version=3&rel=1&fs=1&autohide=2&showsearch=0&showinfo=1&iv_load_policy=1&start=265&wmode=transparent" allowfullscreen="true">

So next time Canada is hit with calamities do not get angry when I do not care. What an evil wicked generation full of the devil and on the road to hell!

 

чекам рекација од здруженијата за заштита на животните дали ќе ги штитат од силување или ќе бидат агенции за посредување.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани