Сите "полудеа " по дресот на Нигерија
  Објавено на
share

Наскоро започнува Светското Првенство во Фудбал - Русија 2018. Публиката е се позагреана за настанот а еден од модните сегменти ова лето ќе бидат дресовите на нациопналните тимови. 

На ова Светско ќе настапи и Нигерија, секако, ретко кој, па и они самите, не се надеваат на некаков висок пласман, но едно е сигурно, ќе си одат од таму - славни. Зошто?

Па вака...

НАЈК, нивниот официјален спонзор, го објави дизајнот на нивниот дрес и може да се каже дека е ултра оригинален и модерен.

Како помина кај потрошувачите?

Најк досега има преку 3 милиона нарачки од овој дрес, па сега видете самите

Затоа, ако сакате да бидете ИН ова лето, дресот на Нигерија е гласвниот моден детал кој ќе ви треба. 

Твитер статус од долгите редици на купувачи за дресот на Нигерија

https://www.esquire.com/uk/style/a21018801/where-to-buy-nigeria-world-cup-kit-2018/
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани