Официјално
  Објавено на
share

Ова е официјална страна на емисијата Јади Бурек.

 

Откако започнав со проектот Јади Бурек, пред десет години, тој постојано и паралелно оди и со виртуелните страници на нет мрежата. Првин беше блогот Јади Бурек, потоа следуваше фб страната, а еве, логично и со задоцнување и лична веб страна/портал или наречете како сакате, важно е да знаете дека тука секогаш ќе можете да прочитате интересни работи собрани од целата галаксија но и од политиката но на таков начин да не ви качува притиок, предизвикува стрес и предизвикува лачење на прекумерен адреналин ... освен за смеа. 

 

Во иднина сите вие ќе можете да ја следите емисијата Јади Бурек, која од на Сител 3 телевизија од 2200 до 2400 од понеделник до петок, во живо преку стримигот кој го подготвуваме одовде.

 

Она кон што ќе целам е да создадам добра подлога преку која одредени проекти кои не можам да ги реализирам на ТВ или во емисијата, да се емитуваат во живо токму одовде

 

Секако и подлога за мојата прва љубов - радиото ... да...време е за зависна листа и евтини приказни повторно да ги вратам во програмата 

 

Сето ова е основа, небото е граница, а добрите луѓе како вас мотивација.

 

Ве сакам, поздрав!!!!

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани