Дали ЕУ е виновна за трагедијата со катастрофата која се случи во Атина со пожарите
  Објавено на
share

Дали ЕУ е виновна за трагедијата со катастрофата која се случи во Атина со пожарите

 

ЕУ на сите страни разгласи дека ќе и помогне за Грција и нема да штеди притоа. Сега само по себе се наметнува прашањето, дали воопшто ќе дојдеше до олкава катастрофа бидеејки истата ЕУ ја тераше Грција да штеди на се па и на противпожарни возила и летала. На твитер се поставуваат интересни заклушоци кои те тераат да се замислиш.

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани