Булеварот Македонија (Јужен Булевар, кај Рамстор) е потполно затворен за сообраќај
  Објавено на
share

Улицата Јужен Булевар или Булевар Македонија од 22 август е затворен за сообраќај од потегот од катната гаража до Рамстор поради изведување работи за изградба на подземна улица. Оваа информација неколку дена беше најавувана а сега веќе е затворена, утре кога ќе се направи калабалак тоа е само поради вас и никој друг. Одбегнувајте, заобиколувајте или најдобро и најубаво - возете веосипед, нема да ви падне круната на главата.

Инетерсно, кога се затвораше улицата тоа го направи полицијата, сега, на затворената делница  стражари приватно обезбедување. Машалах!
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани