Париз е загубен
  Објавено на
share

 Порано патеписните репортажи без прекрасни за читање и гледање, денес, се слика и прилика за сјајот и бедата на нашата цивилизација. Париз падна! Еве ви го како е објавено на блогот Хомунизам https://homunizam.wordpress.com/2018/04/23/pariz-je-izgubljen/

Pariz je izgubljen

Češki par turista je posjetio Pariz. Bili su tu i prije 10 godina. Ovo je njihova ilustrativna foto-reporta&2;a:

“Htjeli smo obnoviti svoje uspomene i opet udahnuti francusku romansu. Istina, malo nam je zazvonilo na uzbunu kako su niske cijene avio karata Air France-a.

Let je bio dobar i ukrcali smo se s aerodroma u vlak koji će nas odvesti u centar. I tu smo iskusili prvi šok: ne samo da je Sjeverni kolodvor zatrpan smećem…

10-89

…nego gotovo da nigdje nismo vidjeli bijelog Francuza!  To nas je šokiralo do sr&2;i.

5-129

Smjestili smo se &2;urno u blizini Sacre Coeur, no tu je situacija izgledala još i gora.

Kad smo sišli u metro da dođemo do glavnih turističkih atrakcija, odjednom smo spoznali da smo u vagonu supruga i ja jedini bijelci. A bio je petak oko 14 sati.

8-101

Louvre, koji je uvijek bio pun promatrača i turista, sada je napušten, ali okru&2;en patrolama naoru&2;anim do zuba zuba. Oni vas gledaju sa sumnjom i ne miču prst s okidača. A ovo nije obična policija, nego vojska u punoj spremi! Kako se ispostavilo, u Parizu se gotovo godinu dana &2;ivi u izvanrednom stanju.

4-141

9-91

Na ulicama je gomila migranata, pune su ih trgovine, čiji su vlasnici izbjeglice. Odakle su svi ti došli? Okoliš Eiffelovog tornja s Afrikancima, arapskim kockarima, prosjaci iz svih dijelova svijeta, kao i d&2;epara.

12-63

13-61

15-57

6-121

Bilo je to zastrašujuće iskustvo. Mogu zamisliti što se događa u Marseilleu i Calaisu gdje migranti već de facto imaju uspostavljaena svoja pravila. U Francuskoj ključa građanski rat, to je ono što ja ka&2;em. Stoga preporučujem da ne idete tamo – Oprosti, draga Francuska!

Hvala Bogu da nemamo nešto tako slično u Češkoj!”

17-48

Kako se od francuskog poljupca, ključa, le&2;aja, krumpira i salate stiglo do “Francuskog pale&2;a”

16-48

11-76

Francuska je gotova. Dva paralelna sustava mogu ovako jedno vrijeme egzistirati. Onda će se urušiti infrastruktura u pojedinim dijelovima. Enklave. “Krajine”. Balvani. Paralelna vlast. Interni sukobi za uspostavu hijerarhije.

I pad Rimskog carstva je bio podu&2;i proces, a ne jedna izgubljena bitka na bojnom polju.

To je tako kada lijevo-liberalni vladaju. Samouništenje. Liberalizam je mentalna bolest.(Da, zaista postoji anatomska razlika između mozga ljevičara i desničara: amigdala )

Ovo je rastakanje jedne velike nacije. Vidi se koliko su jaki NWO mediji kada francuski birači i dalje na izborima glasuju za nastavak svega ovoga (u obliku bankarskog slu&2;benika Macrona). Što je to onda nego Ludilo. Suicidalni kult.

Francuski Put bez povratka.

Mo&2;emo zahvaljivati Bogu što je Hrvatska siromašna i neinteresantna ovim tihim osvajačima u odnosu na bogati Zapad. Jer naši pljenkovići bi i nas jednako tako isporučili na oltar multikulturalnosti.

Izvor: https://gellerreport.com/2018/04/paris-muslim-migrants.html/




КОМЕНТАРИ




Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани