ИЛУЗИУМ - НОВА ПОСТАВКА
  Објавено на
share

 http://iluzium.mk/

Едно од најзабавните и најИН места во градот, музејот на илузиите ИЛУЗИУМ, по нова година не работеше една недела, за тоа време се стокми просторот и обнови со нови соджрини. Знаеме колку ви е важно да си направите нови забавни фотографии, селфи и со друштво, па еве да информираме и ви покажеме дел од новите слики, плакати, постери - илузии, на кои ќе си направите фантастични фотографии но уште позабавни ќе бидат ако отидете со друштво

 

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани