Панталони кои траат 100 години
  Објавено на
share

 Панталнони направени со технологија и од технологија понапредна одошто за  вселенските одела

 

100 y kh t front 3 4 wet 2752

 

Брендот „Волебак“ креирал панталони кои чинат 645 долари и тврди дека се дизајнирани да траат 100 години.

Од компанијата велат дека пантолоните се толку цврсти што со нив може да се мине низ оган.

Пантолоните се изработени оди трислоен материјал. Надворешниот слој е отпорен на вода и на гребнатини, средниот слој е отпорен на оган и се шири како воздушно перниче на високи температури, а третиот слој е од материјал што не гори, ниту се топи.

100 y kh t leg 3 4 front dry 2752

 

Ако ве поткачи зомби апокалипса - таман се за вас. За се друго, да се подзамислиш. Како и да е, се надеваме дека наскоро ќе излезат со 100 годишни гаќи, чорапи, синдикалки, кои исто толку се важни во овој комплет оти не ми се чини баш пријатно ако си во мод за преживување ова да го имаш во комплет со се останато.

https://www.vollebak.com/product/100-year-pants-khaki/
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани