Јавна покана за гостување
  Објавено на
share

Јавна покана за гостување

 
Почитувани, ова е јавна покана до претседателските кандидати за гостување, настап во рамките на кампањата за претседателските избори во мојата емисија.

Секој гостин ќе добие еднаков простор и третман во околу 100 минути медиумски простор за образложување на нивната програма и што сметаат дека можат да направат ако бидат избрани за претседател на државата.

Емисијата оди секоја вечер на ТВ Сонце од понеделник до петок од 20- 22 часот

Поканата ја упатувам до:

Гордана Силјановска-Давкова,
Стево Пендаровски
Блерим Река

Поканите ќе бидат упатени и директно до кандидатите, нивните партии и нивните профили на социјалните мрежи

Јанко Илковски 075 33 99 55 број за контакт
е-меил - jadiburek@gmail.com
или тука во месинџер

 
 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани