СТАТИСТКА КОЈА ПОКАЖУВА ДЕКА МАКЕДОНЦИТЕ СЕ НАЈБРОЈНИ ТУРИСТИ ВО ГРЦИЈА - ПОВЕЌЕ И ОД ГЕРМАНЦИТЕ!
  Објавено на
share

КОИ СЕ НАЈБРОЈНИТЕ ТУРИСТИ ВО ГРЦИЈА?

 Еве еден мит се руши. Мит дека ние ја посетуваме Грција но дека ни од далеку не сме толку многубројни како другите. па еве, статистиката кажува сосема друга работа.

 

Инаку Грција секоја година ја посетуваат околу 22 милиона туристи од целиот свет, сепак, ние остваруваме најмногу посети. Инаку овој факт, со 3 милиона посети е потполно изоставен и игнориран од официјаната страна за туризам на Грција и во неа се спомнуваат само френдли кантри Албанија, Бугарија , аамерика ама не и нас. Но не можат они толку да не игнорираат колку што ние можеме ноќевања да оствариме. Го! Го! Го Кукол!
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани