Култната серија ЦРНА ГУЈА/BLACK ADDER се враќа повторно со истите глумци
  Објавено на
share

 

СЕ ВРАЌА КУЛТНАТА СЕРИЈА! 

 

Crna Guja/printscreen

Серијата на ББЦ траеше 4 сезони, од 1983 до 1989 и секоја сезона покриваше друг временски и историски период.

Image result for блацк аддер гиф

Рован Аткинсон и кажал на своите блиски и пријатели дека е навистина посебно возбуден заради планираното враќање на култната комедија Black Adder

Заедно со Аткинсон во серијата треба да бидат и неговите бивши колеги Тини Робинсон, Стефан Фрај и Хју Лори.

Отпрвин се шпекулираше дека ќе биде одиграна само една епизода, како трибјут на култната комедија, но The Sun наведува дека сепак ќе се снима цела 5. сезона.

5-та сезона ќе се одвива во модерно време и ќе биде актуелна со новите политички збиднувања.

 Image result for блацк аддер гиф

 

Црна Гуја или Едмунд ќе биде универзитетски професор во новата сезона, но не се знаат детали како и што ќе опфаќа и какви улоги ќе имаат неговите колеги.

Немало никаков план, таблоидот пренесува дека пријателите-актери се сретнале во еден паб, евоцирале спомени и одличиле да направат уште една сезона. Во моментот се пишува сценариото

Куртис и Аткинсон планираат во серијата да има и гостувања на актери од калибарот на Том Харди, Расел Бренд и други.

Сите информации доаѓаат пред се од таблоид - The Sun но се укажува дека, сепак, ова навистина ќе се случи. 

Едвај чекаме.

 

 Rowan said he could not wait to team up again with his Blackadder co-stars including Stephen Fry, Hugh Laurie
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани