Бил Гејтс на одмор во Црна Гора
  Објавено на
share

 Доша је џетич Били и донија фришку рибу!

Во едно од најелитните летувалишта - Порто Монтенегро во Тиват,  Црна Гора, деновиве престојува вториот најбогат човек на светот, основачот и сопственикот на Мајкрософт Бил Гејтс. Тој со својата сопруга е сметен во Porto Montenegro и слободното време најчесто го користи на терените за голф. 

бил гејтс каде и да се појави предизвикува огромен интерес, секако, но ова покажува дека и Црна Гора веќе се повеќе се ориентира во изградба на инфраструктура за врвен, елитен туризам

Porto Montenegro е дел од Regent, интернационалниот ланец на хотели.

 

Bill Gates cruising on Adriatic

Инаку Бил е скромен момак, и нема своја јахта...во Европа. Инаку крстари низ Јадранот со изјаменкна супер-јахта која чини 1,4 милиони долари неделно. Така што ако реално гледаме, и не се многу пари, нели? Сепак не е сам, тој е таму со сопругата Мелинда и трите деца, па знате како е, крофни, сладолед, маски за гњурење, лежалки, ладно нес и парите летаат. 

Инаку ни Тито не уживал во вакви убавини од сместувачки капацитети... галерија за лцнување

Резултат со слика за porto montenegro tivat regent hotel

Резултат со слика за porto montenegro tivat regent hotel

Резултат со слика за porto montenegro tivat regent hotel

Резултат со слика за porto montenegro tivat regent hotel

Поврзана слика

Поврзана слика

Резултат со слика за porto montenegro tivat regent hotel luxury room

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат со слика за porto montenegro tivat regent hotel luxury room

Поврзана слика

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат со слика за bill gates in montenegro

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани