Училишни ташни како извадени од цртан филм
  Објавено на
share

Идеална прилика да им купите училишна ташна на првооделенците која ќе ја сакаат, обожаваат и ќе бидат ултра популарни, ма не се соменваме

Училишни ташни кои се така дизајнирани како да се извадени од The Amazing World of Gumball или некој сличен цртан филм. За цена од околу 15-ина долари имате училишна ташна, пред се за основец која просто делува нестварно, како да ја гледате буквално на тв цртан филм. 

Ова не е цртеж, ова Е училишната ташна.

Ние ја најдовме на овој линк, а вие чепнете наоколу, можеби има и други, сепак алиекспрес е како магацинот каде Индијана Џонс го сокри ковчегот 

https://www.aliexpress.com/item/32970211362.html
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани