Препишување
  Објавено на
share

 Некои работи, никогаш не се менуваат. Никогаш!

Но некои работи и тоа како се подновуваат.

 

Препишувањето на испити е еден од најстарите занаети на светот кој постојано еволуира. Еволуцијата е во креативноста на новите финти и користењето на технологијата. Најдоброто од двата света, модерно ем традиционлано. 

Дечково е креативен. Утре има да биде шеф на циркуз!

Е ова е ново, навистина. Иако касетата е од наше/мое/ваше време, ова не сме виделе досега

А понекогаш просто неодоливо е да ги фатиш 

Дијазепам, професоре, дијазепам! Ма се тресев од трема и нервоза.

Добра финта, ептен добра. Ама јас да сум професор ептен би го провалил брзо. Само да има едно делче на кое е нацртано екран на часовникот па од далеку да наликува како да покажува време. Чуј ме мене, па и јас се уфилмав! :)

А што ако мастилото навлезе под кожа? Па, може и кул тетоважа да биде.

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани