Најдобрите момци
  Објавено на
share

Армиските кучиња Скај и Дизел, на крајот од нивниот век, тешко болни од терминален канцер, заминуваат на последно патување, да бидат ослободени од маките и страдањата.

Целата база Рамштајн, каде служеле како чувари, на нозе и во почесен строј, со знамиња на половина, ги испратија со сите почести. Нивните водачи клекнати се простија од своите соборци, со кои го минаа својот работен век, со солзи и од најцврстите момци им дојдоа на испраќање.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани