„Блокирај во петок“, наместо „ Црн петок“ во Франција
  Објавено на
share

„Блокирај во петок“, наместо „ Црн петок“ во Франција

За да го осудат „Црниот петок“, активисти од редовите на еколошките движења спроведоа акции и протести низ цела Франција, со кои сакаат да го привлечат вниманието на јавноста кон последиците од прекумерната потрошувачка врз климата и природата, јавува дописникот на МИА.

Image result for block friday france protests"

Image result for block friday france protests"

Image result for block friday france protests"
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани