Доналд Трамп се обрати кон Иран: Не ги убивајте вашите демонстранти!!
  Објавено на
share

Трамп кон Иран: Не ги убивајте вашите демонстранти

Американскиот претседател Доналд Трамп повторно упати предупредување кон Иран да не ги спречува протестите со употреба на сила.