Следете го во живо ширењето на Корона Corona вирусот
  Објавено на
share

После свински, птичји, рибји и каков уште не грип ем вирус, дочекавме еден ферус/вирус кој стана "селебрити" со тоа што се искачи како риалити шоу ѕвезда. Салдисаа златно пиво, среќа по домашно сме.

Corona virus


Имено, ширењето на вирусот Корона, за кој се смета дека е многу ем заразен ем мошне опасен, можете да го следите во живо на следната страна која покажува прецизни статистички податоци, број на заболени, мртви, повредени и увредени. Како и за се досега, очекуваме минимум три бродски контејнера вакцина, која на крај ќе заврши во печката на Дрисла, што од нашите што од соседските залихи.

Coronaviruses 004 lores.jpg

 

ЛИНК ДО ИНТЕРАКТИВНАТА МАПА ЗА СЛЕДЕЊЕ ВО ЖИВО ...https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани