Радиохед - јавна библиотека
  Објавено на
share

РЕДИОХЕД ОТВОРИ ЈЕВНА БИБЛИОТЕКА - ОНЛАЈН - СО НИВНИ РЕТКИ МАТЕРЈАЛИ ОД СИТЕ СЕГМЕНТИ НА ТВОРЕШТВОТО

Ако сте љубител на една од најнзачајните групу во историјата на музиката, а штом сте ја отвориле веста СТЕ, да ве информираме дека се работи за онлајн архива која ја содржи историјата на бендот, претходно недостапни раритетни снимки, живи настапи и друг материјал или со други зборови - музички делиции.

До библиотеката на следниов линк (сликата под - клик)

 

Нема потреба да читате овде, менувајте димнезија, не ви се потребни повеќе податоци од нас, на фан на Редиохед и не му ни требаат. Конечно имаат место каде ќе се напојат со музика каква што ретко се среќава, матерјали кои ќе ви разјаснат или дополнат сугестивноста и слоевитоста на нивниот музички опус, ние сме тука само како патоказ, да ви укаже на правецот. Бон воајаж!

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани