La merda sta per colpire il fan - Во Италија за 24 часа, 49 жртви oд Ковид-19
  Објавено на
share

 Во Италија за 24 часа, 49 жртви oд Ковид-19

Резултат со слика за coronavirus italy

Во Италија во изминатите 24 часа починаа 49 лица од новиот коронавирус. Во таа држава досега се регистрирани вкупно 197 жртви од тој вирус, соопшти италијанската Цивилна заштита.

Италија, по Кина, е најпогодена држава по број на смртни случаи од вирусната пневмонија и четврта по број на заразени по Кина, Јужна Кореја и Иран.

Повеќе од 100.000 луѓе се заразени од Ковид-19 ширум светот.

Резултат со слика за coronavirus italy

Резултат со слика за covid 19 italy

Резултат со слика за coronavirus italy

и во целата трагедија, инстаграм инфлуенсерите не пропуштаат прилика за себепромоција
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани