Европски земји со највисок просек на нови болни од корона во последните седум дена (на милион жители):
  Објавено на
share

 

ПОШТО УДРИВТЕ НА КОЛЕКТИВНО КУРОБОЛИЕ, ЈАС ДА ВИ ГО КРШАМ ФИЛМОТ, ПО ОБИЧАЈ. КАКО СТОЈАТ РАБОТИТЕ ,ПОГРЕБНИТЕ ПРЕТПРИЈАТИЈА ЌЕ ПРОФИТИРААТ У ПМ

 Европски земји со највисок просек на нови болни од корона во последните седум дена (на милион жители):

1. Armenia - 155

2. Luxembourg - 92

3. Kosovo - 84

4. Macedonia - 70

5. Bosnia and Herzeg. - 69

6. Montenegro - 61

7. Moldova - 57

8. Serbia - 50

9. Russia - 44

10. Sweden - 36

 

Image

 

Европски земји со највисок просек на нови болни од корона во последните седум дена (на милион жители)
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани