Стенд Ап комичари во локалите?
  Објавено на
share

 Предлог


Во угостителските објекти, кога веќе не смее музика и било што гласно, зошто не ангажирате стенд ап комичари? Би ја разбиле траорната амбиентална монотонија.

-ќе ја анимира публиката, ќе има дистанца, нема да има прекршување со ограничувањето со децибелите.

Јас лично би сакал на пример, за Нова Година да бидам во мојот омилен локал и да ме забавува (на пример) Ивана Наскова но секако и некој друг.

Ивана Наскова со одличен стендап-настап во Братислава
 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани