Мал црн фустан со маска - хит за сезонава
  Објавено на
share

 Поради пандемијата и модната индустрија, иако со големи некреативни решенија и потешкотии, се обидува да се прилагоди. Освен скапи маски на врвните брендови и не видовме нешто практично и креативно освен некои навистина сулуди идеи како избвадени или од Монти Пајтон или од палп филмови со низок буџет. 

Сепак, едно решение се изздвои периодов, а тоа е мал црн фустан чија ролка продолжува до позади ушите и потполно функционално е маска. Да, фустан - маска и тоаа едноставно и елегантно, како што можете да видите на сликата.

Lottie Moss was spotted in this £14 face mask dress in London yesterday

Инаку малава џебна венера е моделот Лоти Мос, една од трите Мос сетри, секако најпознатата е Кејт Мос која сите ја знаеме. 

Фустанот кој го носи чини само 14 фунти и може да се купи онлајн.

The item is currently on sale on the Pretty Little Thing website

 

PrettyLittleThing's new bodycon dress, with attached face mask, sells out  after English model wears it | Fox News

Ние машките и натаму си ги имаме убавите ем класични ролки кои можат одлично да послужат ако заборавиме маска, шал, шарпа, марама или ни се оштети или ја загубиме и на таков начин си го заштитме здравјето и џебот од казни.  

 

Thermal Top Men Turtle Neck Long Sleeves T-Shirt Comfy Autumn Winter Warm  Underwear Baselayer: Amazon.co.uk: Clothing

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани