Златан Ибрахимовиќ им купил ПС 5 не сите соиграчи во Милан - грацие Златан грацие!
  Објавено на
share

Златан Ибрахимовиќ им купил плејстејшн 5 на сите соиграчи во Милан - грацие Златан грацие!

Zlatan Ibrahimovic Hits Double Figures And Makes Serie A History

Ете арогантниот и дрскиот нај-играч на Милан се покажа и повеќе од дедо мраз.

Не само што им купи подароци на сите играчи на Милан туку тоа и не беше било каков, ниту пак евтин подарок. Иако во светот јагмата е огромна и не можат да се задоволат побарувачките од новата конзола, очигледно е дека Златан на овој потег рамизлувал уште месеци наназад кога нарачал огромна количина од конзолите и тоа оние со блуреј драјв што значи по цена од по 500 долари/евра

Реакциите не соиграчите се извонредни и го прифатија подарокот со благодарност, а Златан покажа дека автореитетот не се стекнува само на терен, не си лидер само со најбитното - давање голови и креирање на целата игра на Милан околу него, туку и да си вистински татко и пријател кон соиграчите и надовр од теренот.

А конзолата е добра порака да се седи дома, за да не се поткачи вирусот, да нема ослабување на подготвеноста на тимот, а нема подобра домашна забава одошто оваа навистина изворедна конзола. 

Убедени сме дека Милан ќе дава уште подобри резултати бидеејќи ваквите гестови само ја јакнат кохезијата на тимот.

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани