МАКЕДОНСКО - БИТОЛСКИ РЕЧНИК
  Објавено на
share

МАКЕДОНСКО - БИТОЛСКИ РЕЧНИК

 

Македонски: "Леелее коолку е мрачноо ништо не се гледа"
Битолски: "Црнец да ме eби не ќе видам"...
 
Македонски: "Било што да е, на попуст да е."
Битолски: "Кyр да е, муфте да е!"
 
Македонски: "Криво ми е."
Битолски: "Леле, ќе си манам клоца еј"
 
Македонски: "Не се занесувај!"
Битолски: "Не влегвај бе"
 
Македонски: "Не забегувај!"
Битолски: "Не искључвај бе"
 
Македонски: "Не грижи се."
Битолски: "Глеј тебе на кyро убо да ти е."
 
Македонски: "Дечкото вози лудо."
Битолски: "Кај ојш да ти ебам жената."
 
Македонски: "Зошто си толку наврнат"
Битолски: "Шо си бе ко кyр претинкан."
 
Македонски: "Попушти пред притисоците."
Битолски: "Се издрслаj."
 
Македонски: "Да, радо би имал секс со неа."
Битолски: "Би мy го закачил бpaт и то со залет."
 
Македонски: "Водевме долго време љубов."
Битолски: "Се исклецкавме се напрајвме лом."
 
Македонски: "Имам сексуални односи со многу девојки..."
Битолски: "Клецни ваму, клецни таму, не остана време за тинкање"
 
Македонски: "Ќе видиш ќе биде тешко тебе!"
Битолски: "Море најубајо заб ќе ти го пукнам."
 
Македонски: "Таа девојка пружа добар орален секс."
Битолски: "Да видиш пичето шо убо ги клачка заројте"
 
Македонски: "Ајде да си заминеме."
Битолски: "Ајде да палиме патичињата".
 
Македонски: "Колку е само убава таа девојка"
Битолски: "Боо дупoo"
 
Македонски: "Колку е само облачно"
Битолски: "Времето се смадлаче"
 
Mакедонски: Не биди кукавица
Битолски: не биди дрсло
 
Mакедонски: Многу е досаден/на!
Битолски: ми ги напрај мадината чунга лунга
 
Mакедонски: зошто си вознемирен?
Битолски: шо си уљандисан?
 
Mакедонски: не ми се заканувај!
Битолски: не ми се кабадајчари!
 
Mакедонски: Не ми можеш ништо !
Битолски: мојш да ми бричиш пајпата!
 
Mакедонски: не верувам дека е вистина
Битолски: жими куро, ако е то така го сечам на 40 парчиња по еден
сантим
 
Mакедонски: смотан си?
Битолски: сам се чешлаш?
 
Mакедонски: не зафркавај !
Битолски: не драпај мадина!
 
Mакедонски: Ќе те молам внимавај што зборуваш
Битолски: сеј да не те зеам меѓу рогој
 
Mакедонски: Ајде оди
Битолски: Oј, крши гла
 
 
 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани