Virus je tu radi mjera, a ne mjere radi virusa.
  Објавено на
share

 Virus je tu radi mjera, a ne mjere radi virusa.

 

Резултат со слика за the great reset

 MJERE su ključne, njih se zeli uvesti kao presedan i ostaviti kao standard zauvijek.

Zabrana kretanja, zabrana rada, zabrana disanja, prisilne medicinske intervencije, zabrana prosvjedovanja, policijski sat...

Mjerama se moze vladati i supresirati volju naroda, kontrolirati nas, pratiti, naređivati vam, tretirati nas kao ljudsku farmu zauvijek, sve pod izlikom SIGURNOSTI.

Da bi se uvele mjere ključno je stvarati PANIKU.

Sjetimo se samo ptičje gripe kada smo u rat protiv kokoši i gusaka poslali elitne jedinice s automatskim oruzjem, to sve snimali i prenosili na Dnevniku. To se zove predstava i psihička manipulacija.

Mjere su presedan koje narod moze prihvatiti samo ako je u stanju panike, straha za goli zivot i ako je izmanipuliran kroz medije, jer inače narod nikad ne bih prihvatio ukidanje temeljnih ljudskih prava i sloboda i uvođenje globalne tehnokratsko medicinske diktature koju gledamo danas svuda oko sebe.

Ako prihvatimo mjere, one će ostati tu zauvijek i vladajuća klasa će ih koristiti u svim slijedećim "pandemijama" ( Bill Gates, kao PR tehnokratskih struktura, je već najavio novu još goru pandemiju).

Koristiti će ih u svim slijedećim "krizama" i "ugrozama".
Zatvarati će nas, braniti nam rad i kretanje i zbog najavljenih klimatskih promjena, koje najavljuju iste strukture kao i one koje najavljuju pandemije.

Ako sada znamo da je cijela priča oko korone pretjerana i unaprijed osmišljena, zapitajmo se koliko toga lazu i u vezi Klimatskih promjena? U svakom slučaju, dokazali su da nisu iskreni.

Prema planu Velikog Reseta, djeca vam nikada neće poznavati slobodan svijet. A vrlo vjerovatno niti privatno poduzetništvo kako sada stvari stoje.

Jedno je pomagati i štititi ugrozene skupine, a potpuno drugo je diktatura, osiromašavanje, ubrnjičavanje i fašizam.

Jedno je brinuti o ekologiji i planetu, a potpuno drugo je maltretirati i zaključati narod, braniti ljudima da se slobodno kreću.

Jedno moze i bez drugoga.

Nesreću, narodi posvuda prosvjeduju i ne prihvaćaju fašizam koji se uvodi.
Dobar primjer posljednjih dana je Beč gdje su, unatoč zabrani prosvjeda, tisuće ljudi na ulicama, čak se i policija solidarizirala s narodom, skinula kacige i pridruzila se narodu u prosvjedu.

Zato je ključno shvatiti da je potrebno da SVI ZAJEDNO rečemo NE fašizmu i diktaturi. Jedino tako se mozemo izboriti za slobodu

Резултат со слика за the great reset
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани