Застаре едно од делата на Мијалков, 12 годишната казна затвор се намали за 3 години
  Објавено на
share

 Застаре едно од делата на Мијалков, 12 годишната казна затвор се намали за 3 години 

 

 

Застаре едно од делата за кое е осуден поранешниот началникот на УБК, Сашо Мијалков, тврди Петар Василев, еден од неговите адвокати во емисијата Код на Телма.

Три години од неговата затворска казна нема да ја има ниту во првостепената пресуда со која е осуден на 12 години затвор бидејќи таа се уште не е напишана. Ова за КОД го открива неговиот адвокат Петар Василев, а вели дека се работи за делото Примање награда кое е едно од трите во пресудата за Таргет Тврдина.

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани