Маркетинг
  Објавено на
share

Ако сакате да вашата реклама, банер или ПР текст биде објавен на нашата страница, повелете контактирајте не на jadiburek@gmail.com

Нудиме и комбинирано рекламирање и во емисијата на ТВ - Јади Бурек на Сител 3 и на нашата веб страница со специјални понуди

- можности ПР текстови , најави и промоции на страницата и во емисијата

- банер на страницата во фреквенција и големина како и позиционирање кое вам ви одговара

- објавување на цели реклами кои можат да стојат на главната страна на слајдерот во времетраење на вашата кампања

- сите реклами, најави, објави и банери можат да бидат реобјавувани и линкувани како во емисијата така и на fan page на Јанко Илковски каде има preku 30 000 активни следбеници и со огромен импакт врз масовно пренесување на порака и нејзина интеракција

Порталот jadiburek.com за кратко време се здоби со вртоглава популарност и е еден од најчитаните кој во комбинацијата со ТВ емисијата Јади Бурек и FB fan page е комбинација за максимален reach како на стнадарден така и на герила маркетинг и без конкуренција со најбројна публика
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани