DEAD CAN DANCE ВО СКОПЈЕ!!!
  Објавено на
share

 

Волшебните Dead Can Dance конечно во Скопје!

Во рамки на 
#ТАКСИРАТ2022, култниот и единствен светски музички феномен DEAD CAN DANCE ќе одржи два концерта пред македонската публика, на 23 и 24 MAJ 2022 во МНТ.

Билети во продажба од петок, 17 септември 2021 на 
www.mktickets.mk

May be an image of 1 person and text

 

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани