ПАР СОВЕТИ ОД ЕЛОН МАСК ЗА УСПЕХ ВО ИНВЕСТИРАЊЕ
  Објавено на
share

 

Совет од еден од најуспешните луѓе на планетава - кратко и без многу филозофии 

(парафразирано)

КУПУВАЈ АКЦИИ ОД НЕКОЛКУ КОМПАНИИ ВО ЧИИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ НАВИСТИНА ВЕРУВАШ

ПРОДАЈ ГИ АКО САМО АКО ТИ МИСЛИШ ДЕКА ПАЃААТ И ПОВЕЌЕ НЕ ИМ ИДЕ ДОБРО, А НЕ КОГА ИМА ПАНИКА НА ПАЗАРОТ

ОВА ЌЕ ТИ ПОМОГНЕ НА ПОДОЛГИ ПАТЕКИ
 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани