Дали до толку сме се извитопериле или мажите се само најобични црепови
  Објавено на
share

 

Дали до толку сме се извитопериле или мажите се само најобични црепови


На женски семинар ги прашале кога последен пат им рекле на своите мажи дека ги сакаат. Некоја вчера, некоја пред 10 дена, некоја не памти. После им рекле секоја да прати СМС до својот и да му каже дека го сака. Што добиле како одговор?

 • 9. Болна си?

  8. Ја изгреба колата?

  7. Не разбирам, како тоа мислиш?

  6. ?!?

  5. Што па сега направи?

  4. Ќе дознаам на кого си сакала ова да му го пратиш.

  3. Ти реков да не пиеш.

  2. Не ме мавтај, колку пари ти требаат?

  1. Кој е тоа?

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани