Секирации - По 33 години брак се разведе Бајага
  Објавено на
share

Секирации - По 33 години брак се разведе Бајага

 

Музичарот и неговата сопруга важеа за еден од најскладните парови, а јавноста остана шокирана по објвите дека Бајага се разведува.

 

Еден од најголемите кантавтори, Момчило Бајагиќ Бајага со години приватниот живот го чуваше далеку од очите на јавноста, но никогаш не пропуштил прилика да каже дека за неговата кариера во голем дел е заслужна неговата сопруга Емилија.

Но, српските медиуми вчера објавија дека Бајага се развел од својата сопруга. Последен пат парот е виден заедно во 2019 година.

Живееле во иста населба, се запознале во автобус, а се венчале во 1989 година. Нивниот брак траел 33 години а ги имаат двете деца, синот Марко и ќерката Ангела.

 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани