СИНОТ НА ШВАРЦЕНЕГЕР ГО СНИМИ СВОЈОТ ПРВ ФИЛМ - ПЉУКНАТ Е НА ТАТКО МУ!
  Објавено на
share

СИНОТ НА ШВАРЦЕНЕГЕР ГО СНИМИ СВОЈОТ ПРВ ФИЛМ - ПЉУКНАТ Е НА ТАТКО МУ!

 

Шварци на времето имаше афера со чистачката која му одржуваше домот додека беше во брак со Марија Шривер од кланот на кенедиеви. Од таа афера се роди Јозеф кој денес е лепотан! 

историја низ фотографии ...

оваа слика е кога се запознале и земале како млади во 80-те

Schwarzenegger, Shriver separate after 25 years of marriage | The Star 

 а ова е Марија, сликана на 56 години

 

Но Шварци загрозен или надуван или глуп без критериум, решил да ја клеца куќната помошничка во тоа време која работела кај нив.

 

Mildred Patricia Baena biography: who is Joseph Baena's mother? - Legit.ng

 

И склепал бебе, типично таа го дава на суд, овој го признава татковството после ДНК анализа која покажала несомнено дека е од спермоносецот. Како и да е, бракот со Марија му се растура, а детето со неа Јозеф Баена си расте и се повеќе оди по стапките на татко му. Не го зема неговото презиме и сам си рга и трга низ животот. Шварци иако има и 4 деца со Марија, не му врти грб на својот вонбрачен син кој денес полека но сигурно тргнува по неговите стапки. 

еве слики, пресудете дали терминатор џуниор или командос џуниор е на пат ... времето ќе каже

 

Првиот филм на Јозеф се вика Лава, целиот се снима со крипто-валути, и е во стилот и на првите филмови на татка си, кој дојде на снимањето како поддршка. Солзи сами навираат, знаеме како ви е, трогателно до Шварцвалд и назад. 

 

Нејсе ... сликите 

 Mildred Baena Is Insecure And Her Obsession With Maria Shriver Is Creepy,  Say Experts! – Hollywood Life

 

 On screen: Joseph Baena announced that he is set to appear in a forthcoming film entitled Lava with a post that was shared to his Instagram account earlier this week

Sharing snippets: Development on the project was initially announced earlier this month, and the bodybuilder has occasionally shared shots from its set on his Instagram StoryHaving fun: The media figure went on to post a shot that showed both him and his pals bonding at a local Korean restaurant to his Instagram StoryMaking moves: Baena has recently started a career as an actor, and his IMDb page lists five separate projects in which he is set to appear
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани