ДЕМАНТ ОД ТИНЕКС
  Објавено на
share

 ДЕМАНТ


По објавената вест на порталот Shqipmedia на 20.9.2022 со наслов дека е постигнат договор за купопродажба на ланецот супермаркети „Тинекс“ од страна на компанијата „Вива Фреш“, вест која ја пренесоа многу македонски портали без да нè прашаат да ја потврдиме или демантираме веста створија збунувачка атмосфера во јавноста, меѓу вработените и соработниците.

Компанијата ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје ја информира јавноста дека ниту Тинекс маркетите, ниту компанијата е во преговори со потенцијални купувачи а уште повеќе дека дошло и до договор за купопродажба.

ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје кој управува со Тинекс маркетите и понатаму останува со единствениот сопственик Владимир Тодоровиќ.

ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје
 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани