Забележливо зголемено полициско присуство на повеќе места низ градот Скопје каде што има собирање на младинци.
  Објавено на
share

Забележливо зголемено полициско присуство на повеќе места низ градот Скопје каде што има собирање на младинци.

Македонската полиција апсеше на различни локации, приведени 10 лица | Сител  Телевизија

Вечерва е забележано зголемено присуство на униформирани полициски службеници на повеќе локации низ градот особено кај Силбо на Партизанска, Трговски центар Бисер, плоштад Македонија и други.

Превентивното присуство на униформираните службеници пред се придонесува да не дојде до нарушување на јавниот ред и мир и вршење на кривични дела бидејќи во вечерните часови, а особено за време на викендот голем е бројот на млади луѓе што излегуваат и ги посетуваат овие места.
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани