ИЗГУГЛАЈТЕ ГО БРОЈОВ us6506148b2
  Објавено на
share

 ИЗГУГЛАЈТЕ ГО БРОЈОВ us6506148b2


ПОСЛЕ ОВА НЕКОИ ТЕОРИИ НА ЗАГОВОР СТАНУВААТ ПОЈАСНИ И ВОЗМОЖНО РЕАЛНИ?!?!

Студии за манипулација на нервниот систем преку електромагнетни импулси од мониторот или телевизорот.

us6506148b2 - Explore | Facebook

Влези во дупката и кажи му бај бај на Канзас
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани