ПОЛУФИНАЛЕ! Да ја одбележиме историјата!
  Објавено на
share

ПОЛУФИНАЛЕ! 


ХРВАТИТЕ ИСПИШАА ИСТОРИЈА - ДАЛИ ЌЕ ОДАТ ПОГОРЕ - ЦЕЛ БАЛКАН Е НА НОЗЕ, ЦЕЛА ЕВРОПА НАВИВА ИАКО СЕ ПРОГЛАСЕНИ ЗА АУТСАЈДЕРИ - НИЕ СО ЦЕЛО СРЦЕ ЌЕ НАВИВАМЕ ЗА НИВ! 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани