Х Р И С Т О С С Е Р О Д И! Честито и од Бога благословено новото лето Господово!
  Објавено на
share

 Х Р И С Т О С   С Е   Р О Д И!

Честито и од Бога благословено новото лето Господово!


„Денес вселената со радост се исполнува,
 зашто Христос се роди од Дева“

КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани