СЕ УШТЕ ТРН ВО ОКО - јутјуб казна
  Објавено на
share

 СЕ УШТЕ ТРН ВО ОКО

јутјуб казни зза несоодветни видеа

Пред неколку месеци, бев казнет од страна на јујтуб заради објава на несоодветна содржина
Тоа беше видеото кое предизвика цела нација да се крене на нозе, имено жената која тепа дете во Дежа ву, дадилка која несоодветно се однесуваше и користеше сила спрмеа мало дете оставено на чување. Таа снимка која ја објавив предивика реакција од полицијата, и таа беше приведена и потоа не следева како одело понатаму. Сееднмо, им пишав дека тоа видео било сведоштво во судски процес за заштитас на децата итн итн но остана нивната казна и закана дека ќе ми го избришат каналот. Помина казната секако со намалена гледливост знаејќи дека публиката гледа што и сервирано , а не она што самата го бара, нејсе.
 
Второто стига вчера, заради видеоа објавено на јујтјуб пред 10 години. Имено, во оние ретрдирано примитивни средини на далечниот исток, како иницијација ги фрлаат децата од висока зграда а доле ги фаќаат во раце ... јас тоа го ставив пред цела деценија со наслов крштевка. Сега им текнало (нормално по пријава) дека сум нарушил правилата и ме казниле со една недела неможност да стримам или аплодирам.
 
Тоа се тие цензорски групи, кои работат против секој оној кој не е нивни а во името на слободоата ем демократијата. Една која знам дека хендла е на вашиот омилен жаре која хендла јујуб за регионот, на знам како и што ни на времето ми понудија за монетизација да го преселам/мигрирам каналот и да потпишам со нив. Не зџа друго , одбив бидеејќи Жаре се покажа досега дека има патолошка состојба да не ја говори вистината и она што ќе го вети икаже не го остварува, купување време и глумење лудило - спрема мене зборам. Нејсе
Седиштето, наводно е некоја соросписка групировка во Албанија но и оние ни ме знаат, работат на дојави на овдешни дикосмокери на власта да си го оправдаат постоењето и да докажат дека има потреба од нив и дотации и грантови, како покојниот Беличанец кој книга издаде дека јас сум фашист и Гебелс на фашистите во Македонија, за што си доби добра паричка.
 
За последното видео за кое сум казнет истото видео е објавено од светски медиуми а на некои се уште стои, иако им посочив во писмото и испратив линк тоа и натаму си стои. Дволичност во заштита на децата, сорсписко типична спин за бркање вештици.
а истово е даунлодирано и ќе го реобјавам на твитер фејзбук и моите други јутјуб канали.
Драга стоко цивилно нацистичка - вашата камуфлажа на мултиетничост, созживот е само тоа камуфлажа вие сте сс бригади за прогон. Ама таман ќе помислам да се повлечам од јавен живот и одам во пензија, ми давате мотив ви благодарам. Како христијанин сум почестен од вашиот прогон и казнувања.
 
еве линк од видеото кое се уште е таму но на друг канал дволични аморфни андрогени
 
https://www.youtube.com/results?search_query=Villagers+throw+babies+from+temple+roof 
 
сите видеа на темата КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани