RUMBLE - новата алтернатива како одоговро на јутјуб и рестрикциите на другите социјални мрежи
  Објавено на
share

 RUMBLE - новата алтернатива како одоговро на јутјуб и рестрикциите на другите социјални мрежи

 

Полека, кроце, малку по малку, видеата од моигте канали ги сеалм на платформата направена од наше дете, македонец по потекло од Канда. Тоа не значи дека се откажувам од мооите канали на јутјуб, таман работа, премногу е вложено во сето тоа, но ете, ќе имаме паралелно, како алтернатива, особено што некои видеа кои се забранети, или ќе се обиде јутјуб да ги цензурира , да има простор каде да се објават. 

RUMBLE - новата алтернатива како одоговор на јутјуб и рестрикциите на другите социјални мрежи
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани