Експлицитна содржина -мојата повреда
Автор: Јанко Илковски   Објавено на
share

 

 

што и како се случи, мене за сведоштво и за сите оние сегашни и идни инволвирани здравствени работници но и мојот духовник за некои сегменти во верата молитвата...колку заостанувам... за случката ќе надополнам накнадно ова се слики од операционата сала и првата преврска ... сеуште сум на болнички третман

  САКАВ ДА СИКЛУЧАМ БИЛОКАКВА ВИША СИЛА ВО СЕВО ОВА, НО НЕММОЖАМ, СЕ Е СО ПРОМИСЛА

Туџарова Господ ми ја прати ... 

наскоро целата болничка листан и боловањеето со насоки за долотрајна иако болна но без гајле ја очекувам, болката стана дел од мене, ок сум и не е страшна.. .ФАЛА МУ НА БОГА

 

ќе се надополнува...

 

 

следи 

Хипербаричната кислородна терапија

 

терапија која моментално примам, хронична и акутна, иако не знам се, ова е дел

 

блоксан

ко пренеса

глукофаж

амлопин

2 вида антибиотик

лекови против болки - кетонал, дијазепам

Магнезиум

Климицин антибиотик 600

Меропенин флопоне 1гр. исто така антибиотик

 

редовни суплементи реиши, кордицепс витаминц д3 мултивитаминини 50+ цинк

згора на кето сум, без шеќер, минимално скроб, леб никакви тестенини ориз и слични супстанци сао скроб, салати и протински концентрати

пост стресот е јак, го контролирам, подобро одошто после инфарктот, тежината ја одржувам качив едвај 1 кг што е личен успех за мене на оваа неподвижност

 

 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани