Меланија рано почна со божиќниот бизнис на продажба на орнаменти, украси. Штом е од неа, прекрасно е, нели?
  Објавено на
share

 

ПРАЗНИЦИ 2023 ГОДИНА5 ФОТОГРАФИИ | ПОЗНАТИ ЛИЧНОСТИ

ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НОВАТА КОЛЕКЦИЈА НОВОГОДИШНИ УКРАСИ НА МЕЛАНИЈА ТРАМП

Орнаментите се на продажба на нејзината веб-страница, USA Memorabilia  

Меланија Трамп започнува нов деловен потфат. На Твитер, поранешната прва дама сподели линк од нејзиниот нов проект, комплет божиќни украси и украси кои може да се купат онлајн. Секој украс доаѓа со својата дигитална копија, овозможувајќи им на клиентите да го поседуваат предметот физички и дигитален.

„Задоволство ми е што ја продолжувам традицијата на USA Memorabilia за славење на сезоната со Црвен, бел и син Божиќ. Оваа година се најдов себеси како инспирација ја барам мојата љубов кон нашата голема нација. Нека сите доживеат изобилство на мир и љубов за време на празничната сезона“, напиша таа во придружната изјава.

Колекцијата е составена од пет орнаменти. „Потписот на поранешната прва дама Меланија Трамп е вклучен на секој украс; а орнаментите се гордо рачно изработени во САД“, пишува на веб-страницата.

A Red, White and Blue Christmas Collection

 

Црвена, бела и сина Божиќна колекција

Црвена, бела и сина Божиќна колекција

Црвена, бела и сина Божиќна колекција

Црвена, бела и сина Божиќна колекција

Ова се дел од продуктите т.е орнаментите кои она почна да ги прави и продава, како нов бизнис, на линкот ја имате страната со цени и нарачки, од кал да е од Меланија да е, шо год да е , убаво е , нели? :)

https://www.hola.com/us/celebrities/20230918350433/melania-trump-christmas-ornaments-1/

 КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани