Национално опасен предизвик на Скопјани и Турци во Солун
  Објавено на
share

Статус на претседателот на Hellenic Solution (управувана само од административна група). ПРВА ГРЦИЈА, ПРЕД ГРЦИТЕ.

 

Национално опасен предизвик на Скопјани и Турци во Солун

 
Таканаречениот „Форум за човекови права“ кој во моментов се одржува во Солун, претставува незамислив, но и национално опасен предизвик.
 
Станува збор за собир на псевдомакедонци кои со децении вршат антихеленски акции, заедно со Турци кои го промовираат митот за таканареченото „турско малцинство“ во Тракија, што власта го дозволи!
 
Во Грција нема ниту „турско“ ниту, се разбира, „македонско“ малцинство. Тие што поддржуваат такво нешто се национална опасност и штрајкуваат национално осакатување.
 
Толеранцијата што ја покажа Н.Д. против оние кои бараат национален интегритет на нашата држава, тоа е во најмала рака криминално.
 
 
 
Н.З.
Кои се Hellenic Solution во Грција?
 
Грчкото решение (грчки: Ελληνικ^2; Λa3;ση, романизирано: Ellinikí Lýsi) политичка партија во Грција основана од поранешниот пратеник Киријакос Велопулос. Партијата е од десничарска до крајна десница и е опишана како идеолошки ултранационалистичка и десничарска популистичка.
 
Идентитетот бетон? КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани