АУТОПСИЈАТА НА КУРТ КОБЕИН Резултати од лабароториската нализа и токсиколошки за извештај по смртта на Курт Кобеин како и извештај од аутопсијата
  Објавено на
share

 

АУТОПСИЈАТА НА КУРТ КОБЕИН

Резултати од лабароториската нализа и токсиколошки за извештај по смртта на Курт Кобеин како и извештај од аутопсијатаDEPARTMENT OF LABORATORY MEDICINE

UNIVERSITY OF WASHINGTON

2203 AIRPORT WAY S., SUITE 360

SEATTLE WA 98134


BLOOD ETHANOL neg

BLOOD TEST RESULTS

morphine by AIA            1.52 mg/l

codeine                          0.11 mg/l

diazepam                       0.08 mg/l

nordiazepam                  0.28 mg/l

monacetylmorphine        pos.


URINE TEST RESULTS.

oplates

benzodiazepines

Last name

Cobain

First name

Kurt Donald


COMMENTS Note: samples have been returned to KCMEO.

Report printed 1/15/97

Pitt Finl

Pat FrieAnalyst

FAX (206) 731 8564

ST 78104

date received

date completed

middle initial

4-11-94

4-11-94

CONFIDENTIAL

DO NOT COPY

R.C.W. 68.50.105

Bany Logan Ph.D., DABFT

 

 

ДРЖАВА ВАШИНГТОН, округот Кинг
ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ
ДИВИЗИЈА ЗА МЕДИЦИНСКИ ИСПИТНИЦИ
850 ALDER STREET
СЕЕТЛ, ВАШИНГТОН 98104-2499
(206) 223-3232 ФАКС (206) 287-8555
 
ОПРЕДЕЛУВАЊЕ МЕДИЦИНСКИ ИСПИТНИК
Спроведена е Истрага за смртта на Курт Доналд Кобејн, на возраст од 27 години
од страна на медицинскиот преглед на округот Кинг.
Оваа истрага вклучуваше истрага и
документирање на околностите околу смртта, како и посмрт
испитување на починатиот кое вклучуваше обдукција.
Утврдено е дека смртта настапила во вторник на 5 април во 18:00 часот
1994 година, лоциран на бул. Езеро Вашингтон бр. 171 Е.
Случај на полицискиот оддел во Сиетл # 94-156500
Дејвид Ц. Дледо х
Дејвид Г. Делгадо Џуниор.
Медицински истражувач
 
РЕЗИМЕ НА ОКОЛНОСТИ ОКОЛУ СМРТТА:
 
Смртта била пријавена во 10:30 часот, на 8 април 1994 година од полицијата во Сиетл.
Според истрагата: работник го открил г-дин Кобејн мртов дома
околу 09:00 часот, 8 април 1994 година. Починатиот имал рана од сачмарка на
главата. На местото на настанот е пронајдена пушка. Белешка што укажува на самоубиствена намера била
пронајден во резиденцијата.
 
ПРИЧИНА ЗА СМРТТА:
 
Контактна перфорирана ловечка рана на главата (уста).
ИМЕ:
Кобејн, Курт Доналд
KCME Случај #: 94-0399
Николес Халшорнер
Николас Ј. Хартшорн, М.Д.
Помошник лекарски преглед
 
МИСЛЕЊЕ:
 
Овој 27-годишен маж бил пронајден како нереактивен во неговото место на живеење. Смртта се припишува на контактна продорна рана од сачмарка во главата. Изгледот на местото на настанот и околностите околу неговата смрт, начинот на смрт е класифициран како самоубиство.
 
СЕРТИФИКАЦИЈА ОД:
Датум: 20 јуни 1994 година
Доналд Т.Реа, М.Д.
 

 
КОМЕНТАРИ
Copyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани