Иванов - "Јас сум македонец, моите сограѓани се македонци, ви се обраќам на македонски јазик"
Објавено на

Обраќање на 71. Генерално Собрание на Обединетите Нации каде од говорницата јасно и гласно кажа за неправдата која и се нанесува на Македонија и го изјави следново - Иванов - "Јас сум македонец, моите сограѓани се македонци, ви се обраќам на македонски јазик"
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани