Американскиот амбасадор во Москва за Водици се џитна во замрзната вода. Зошто? За да им се доближи на русите!
Објавено на

 

 

Американскиот амбасадор во Русија, Џон Хантсмен, ритуално на Водици влезе во ледена вода за да им „се приближи на Русите“.Како што пренесува Раша тудеј, амбасадорот недалеку од Москва влегол во студената вода додека од страна се слушнале овации.„Неверојатно искуство“, рекол Хантсмен откако излегол од водата.

 
КОМЕНТАРИCopyright Jadi Burek © 2013 - сите права се задржани